Harmann оборудва новия Abarth 500e с мощна премиум звукова система

...
Harmann оборудва новия Abarth 500e с мощна премиум звукова система
Коментари Харесай

Harmann с музикален „удар“ в Abarth 500e

Harmann оборудва новия Abarth 500e с мощна премиум звукова система JBL. Шофьорът и пасажерът начело в дребния италиански електрически състезателен автомобил би трябвало да могат да се насладят на 360-градусово звуково преживяване посредством 320-Вт усилвател.

Премиум звуковата система JBL се характеризира с мощен, чист тон с ясни високи, мощни баси и ясно дефинирани междинни. Тя има седем високоефективни високоговорителя, в това число два високоговорителя за високи честоти, два драйвера за междинен обсег, два високоговорителя с цялостен обсег в задните порти, субуфер в багажника и 8-канален усилвател. Системата, която може да се ръководи интуитивно, е оборудвана с огромен брой авангардни технологии.

Акцентите включват технологията Virtual Center, логаритъм, който подсигурява, че всеки пасажер се любува на непрекъсната звукова картина, без значение от позицията си в транспортното средство. Чувствителното към скоростта контролиране на силата на звука поддържа възприеманото равнище на възпроизвеждане на музика и баланс на ниските честоти при всяка скорост на транспортното средство. Силата на звука и звуковият набор се контролират автоматизирано с увеличение на скоростта.

„ JBL и Abarth споделят пристрастеност към страховит дизайн, безупречно качество и добра музика, възпроизвеждана на всеослушание – и ние сме разчувствани да работим дружно по новия Abarth 500e “, сподели Грег Сикора, старши шеф по световно инженерство на акустични системи в Harmann.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР