Харисън Форд, изглежда, не е изчистил напълно сметките си с

...
Харисън Форд, изглежда, не е изчистил напълно сметките си с
Коментари Харесай

Харисън Форд пак ще играе в "Индиана Джоунс"

Харисън Форд, наподобява, не е изчистил изцяло сметките си с " Лукасфилм ". Катлийн Кенеди, шеф на студиото под шапката на " Дисни ", разкри нищожни детайлности по отношение на идните проекти на компанията за емблематичните й поредици " Индиана Джоунс " и " Междузвездни войни ". Преди дни Кенеди беше отличена с почетна премия БАФТА за цялостния си принос към киното.

Издигналата се някогашна секретарка на Стивън Спилбърг удостовери, че се работи по нов, пети поред филм от поредицата за храбрия археолог, основана при започване на 80-те години от Спилбърг и Лукас. Продукцията няма да е " рибуут " - рестартиране на историята с познатите или с нови герои, а продължение. Харисън Форд, който това лято навършва 78, ще се завърне в една от иконичните си функции, удостовери продуцентката. " Работим върху сюжета ", добави тя, без да разкрива повече, само че късият й коментар за присъединяване на именития актьор бе: " Той няма самообладание ". 

Харисън Форд изигра за четвърти път ролята на Хан Соло в " Star Wars 7: Силата се пробужда ", където героят бе погубен, само че " духът му "  се появи в няколко фрагмента от финалния девети филм на сагата " Възходът на Скайуокър ". 

Като Инди го видяхме за финален път в разочароващия " Индиана Джоунс и Кралството на кристалния череп " (2008), който бе първият - и неособено успешен - опит да се продължи триумфа на истинската приключенска трилогия от 80-те. Така планът бе " замразен " до покупката на " Лукасфилм " от " Дисни " през 2012 г. 

По отношение на бъдещите " Междузвездни войни " тя бе по-уклончива, а в това време и шефът на " Дисни " Боб Айгър разгласи, че бъдещето на поредицата е в малкия екран и не се знае по кое време ще бъдат снимани нови пълнометражни филми. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР