Хари Кейн вкара първия си гол за Англия от 16

...
Хари Кейн вкара първия си гол за Англия от 16
Коментари Харесай

Англия и Испания с победи като гости

Хари Кейн вкара първия си гол за Англия от 16 месеца и добави асистенция за успеха над Албания с 2:0 в мач от международните квалификации. Това е втора поредна победа за англичаните в група I и отборът е отпред в класирането.

Хари Кейн откри резултата на стадиона в Тирана в 38-а минута с глава след центриране на Люк Шоу. Попадението е под номер 33 за нападателя на Тотнъм с националната фланелка. Кейн уцели и напречната греда малко по-късно с удар от близко, а в 63-а минута подаде на Мейсън Маунт, който с акуратен шут направи 2:0.

Дания унижи Молдова с 8:0 в среща от група F. Каспер Долберг и Микел Дамсгаард се отличиха с по два гола за разгрома. Селекционерът на датчаните Каспер Хулманд направи 10 промени в състава спрямо успеха над Израел с 2:0, като единствено вратарят Каспер Шмайхел резервира мястото си, а новите играчи демонстрираха, че може да се разчита на тях. Датчаните вкараха пет гола до почивката, което сториха за повторно в историята в формален мач. Първият случай, в който Дания повежда с пет гола за едно полувреме е преди 113 години на Олимпиадата 1908 против Франция. Тогава Дания повежда с 6:1, а мачът приключва 17:1.

С гол в добавеното време на Дани Олмо тимът на Испания се наложи мъчно над Грузия с 2:1 като посетител. Грузинците поведоха минута преди почивката Хвича Кваратсхелия, а Феран Торес изравни за Ла Роха през втората част. Натискът на испанците в края даде резултат и в последните секунди Дани Олмо донесе трите точки за отбора на Луис Енрике.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР