Харесваме Джаред Лето не само заради музикалния талант и умението

...
Харесваме Джаред Лето не само заради музикалния талант и умението
Коментари Харесай

Вижте го само! Джаред Лето и най-екстравагантните му визии тази година

Харесваме Джаред Лето освен поради музикалния гений и умеенето да бъде хамелеон на екрана, само че и наличието му на аления килим. То е всичко друго, само че не и нормално, а появите му тази година го потвърждават за следващ път.



След като в края на предходната година означи няколко запаметяващи се стилни момента около кино лентата „ Домът на Gucci “, началото на 2022 година също бе натоварено за 50-годишната звезда. Затова и не можем да се сдържим да покажем най-хубавите му попадения в последно време!

Започваме с премиите „ Изборът на критиците “ през март, за които Джаред Лето облече ярък костюм от три елементи на Gucci. Визията бе приключена със слънчеви очила, папийонка и сребристи боти на ток.
 Джаред Лето в жанр денди на премиите „ Изборът на критиците “  Джаред Лето в жанр денди на премиите „ Изборът на критиците “  Джаред Лето в жанр денди на премиите „ Изборът на критиците “  Джаред Лето в жанр денди на премиите „ Изборът на критиците “
Сериалът с негово присъединяване “WeCrashed” направи своята премиера дни по-късно. Като дипломат и рекламно лице на на Gucci, не е учудващо, че за събитието Лето още веднъж заложи на италианската марка с черен костюм на бели точки, блестящо допълнен с черни транспарантни ръкавици с мънисти, а пъстър акцент са алените боти – още веднъж на ток.
 Блястящи ръкавици и червени обувки на ток: Джаред Лето на премиерата на сериала WeCrashed  Блястящи ръкавици и червени обувки на ток: Джаред Лето на премиерата на сериала WeCrashed  Блястящи ръкавици и червени обувки на ток: Джаред Лето на премиерата на сериала WeCrashed  Блястящи ръкавици и червени обувки на ток: Джаред Лето на премиерата на сериала WeCrashed
Друго огромно заглавие на артиста е „ Морбиус “ – във кино лентата на Marvel той влиза в облика на академик, който в търсене на лек за рядка болест развива форма на вампиризъм. За премиерата в Берлин артистът облече Gucci от глава до пети – сиво сако на каре и панталон в същия цвят, а погледът ни се стопира най-много на транспарантния черен топ и елек, както и ръкавиците, които безусловно са бижуто тук.
 Джаред Лето с екстравагантна визия за немската премиера на „ Морбиус “  Джаред Лето с екстравагантна визия за немската премиера на „ Морбиус “  Джаред Лето с екстравагантна визия за немската премиера на „ Морбиус “  Джаред Лето с екстравагантна визия за немската премиера на „ Морбиус “
Знаем, че Джаред Лето обича да облича обемни палта, и подобен е казусът с две от неговите скорошни появи – премиерата на „ Морбиус “ в Мексико и тази в Париж, обединени още веднъж от една дума: Gucci, а хубавото е, че са от изкуствена кожа.
 Един Джаред Лето и две обемни палта като за рок звезда  Един Джаред Лето и две обемни палта като за рок звезда  Един Джаред Лето и две обемни палта като за рок звезда  Един Джаред Лето и две обемни палта като за рок звезда
Индивидуалния си жанр звездата показва и в Мадрид, където облече сатенен костюм Gucci в ментовозелено дружно с едра флорална брошка и комбиниран с транспарантна дантелена блуза.
 Романтичната визия на Джаред Лето за испанската премиера на „ Морбиус “  Романтичната визия на Джаред Лето за испанската премиера на „ Морбиус “  Романтичната визия на Джаред Лето за испанската премиера на „ Морбиус “  Романтичната визия на Джаред Лето за испанската премиера на „ Морбиус “
Още готическо ентусиазъм виждаме във визията му за лондонска прожекция на „ Морбиус “. Лилавият костюм от есенната сбирка на Gucci за 2022 носи аристократизъм и е ловко смесен с колие и бяла риза, а определеният гримът подхожда също толкоз добре.
 Цвят виолетов: Джаред Лето на прожекция на „ Морбиус “ в Лондон  Цвят виолетов: Джаред Лето на прожекция на „ Морбиус “ в Лондон  Цвят виолетов: Джаред Лето на прожекция на „ Морбиус “ в Лондон  Цвят виолетов: Джаред Лето на прожекция на „ Морбиус “ в Лондон
Дантелата получава още по-голяма роля при появяването му в Лос Анджелис. Наметалото с викториански дух допълваше белия сатенен костюм Gucci, под който виждаме разкопчана полупрозрачна риза, а подчертаният с грим взор още веднъж е налице.
 Джаред Лето в дантела (прожекция на „ Морбиус “ в Анджелис)  Джаред Лето в дантела (прожекция на „ Морбиус “ в Анджелис)  Джаред Лето в дантела (прожекция на „ Морбиус “ в Анджелис)  Джаред Лето в дантела (прожекция на „ Морбиус “ в Анджелис)
На по-тъмни тонове звездата заложи при появяването си на премиите „ Грами “ при започване на април. Ключовото комбиниране тук още веднъж е сред солидно палто и полупрозрачна риза, както при предходните му комбинации с обемна връхна дреха.
 Джаред Лето на премиите „ Грами “  Джаред Лето на премиите „ Грами “  Джаред Лето на премиите „ Грами “  Джаред Лето на премиите „ Грами “
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР