Харесвам кожата си към края на лятото, когато дори и

...
Харесвам кожата си към края на лятото, когато дори и
Коментари Харесай

Моят бюти дневник: Must have в грима ми за лятото

Харесвам кожата си към края на лятото, когато даже и да съм крила лицето си от слънцето, тя отново е придобила оня лек и прелестен тен, който я кара да сияе. Понякога нямам потребност от грим, само че... всяко момиче има потребност от своите дребни секрети за постигането на своя no make up резултат , нали? Неслучайно nude резултатът в макиажа постоянно е бил измежду обичаните ми, без значение дали е модерно, или не.

Предимството на бронзовия тен е, че прикрива естествено дребните недостатъци по лицето, което прави декор дьо тенът изцяло непотребен в козметичната ми чанта. Тенът ми обаче въпреки всичко има потребност от равнене, нещо, което реализирам с нанасяне на коректор в проблематичните зони (да, летните празненства от време на време оставят следи под очите ни) или с тониращ крем, който има SPF фактор. Must have обаче е бронзиращата пудра, която от време на време нанасям с леки придвижвания по цялото лице или употребявам единствено за скулите вместо руж. Това лято открих пудрата на trend IT UP  в, която си взех дружно с четката на ebelin , тъй като нанасянето с нея става още по-лесно и прелестно.
               
on Jul 10, 2019 at 12:08am PDT

Напоследък открих, че тенът ми придобива доста хубав и лъчезарен искра, когато първо нанеса бронзираща пудра по скулите, брадичката и върха на носа, а по-късно върху цялото лице още веднъж с четка поставям прахообразна пудра с перлен резултат. По този метод даже не се постанова да употребявам другояче обичания ми хайлайтър.

За очите нормално постоянно разгадавам на бежово-кафявите палитри за грим, само че това лято признавам, че се въодушевих от завръщането на неона и взех решение, че най-малко за празненство мога да си разреша някакъв по-ярък цвят. Така открих палитрата с матови нюанси Eye Candy на марката 183 DAYS by trend IT UP , които могат да се употребяват независимо и по този метод всяка вечер мога да бъда с друг грим.
               
on Apr 15, 2019 at 10:48pm PDT

Разбира се, няма по какъв начин да мина без серпантина. Най-дамското оръжие, с което не се деля, даже и да нямам никакъв различен макиаж по себе си. N°1 Mascara на  t rend IT UP   пък се оказа извънредно подобаваща за моите мигли, тъй като укрепва размера им и ги прави още по-дълги.
               
on Jan 21, 2019 at 1:25am PST

Другото нещо, което постоянно би трябвало да имам в чанатата си, даже и да е с най-малките размери на света, е червилото. Да, в случай че съм с раница, имам най-малко три ярки цвята за избор, тъй като в никакъв случай не се знае къде ще продължи вечерта след края на работния ден. С наслаждение открих комфорта на червилата на марката s.he stylezone  и несъмнено, се снабдих с няколко нюанса на аленото, което постоянно ме избавя, когато нямам доста време за гримиране.
               
on Oct 9, 2017 at 7:10am PDT

А най-хубавото, като се изключи че лицето ми сияе под слънцето, е, че откривам всички тези артикули на едно място и по този начин едновременно подновявам сезонно козметичния си рафт, минавайки през най-близкия до мен.

 

С поддръжката на

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР