Характерно за е, че тя не се вълнува особено от

...
Характерно за е, че тя не се вълнува особено от
Коментари Харесай

Шакира и Жерар Пике - орисани да се влюбят

Характерно за е, че тя не се вълнува изключително от разликата в годините, а просто идва ненадейно и ни докарва глупашка усмивка на възхита. Романсът сред певицата Шакира и футболистът Пике не прави изключение.

Когато колумбийката реализира първото си огромно интернационално турне през 1997 година футболистът е единствено на 10 и таман е постъпил в школата на Барса, а животите им занапред престои освен да се преплетат, само че и да се свържат на едно по-дълбоко равнище.

Двамата са родени на една дата - 2 февруари, само че певицата е с 10 години по-голяма. Съдбата, несъмнено, си знае работата. Пике се среща с Шакира през 2010 година по време на фотосите за клипа на песента " Waka Waka ", формален химн на Световното състезание в ЮАР. Пике вижда в Шакира нещо, което му подсказва, че щом един път животът му е дал привилегията да я срещне, значи не би трябвало да я изпуска. Той взема решение да работи по класическия метод – благодарение на положителния остарял sms, като залага на изтъркания, само че безконечен въпрос " Как е времето при теб? "

По това време Шакира не се е интересувала от футбол и изобщо не е имала визия кой е той. Това обаче е дребна детайлност, която бледнее пред любовта.

" Не го разпознах, само че си помислих, че е приветлив " - споделя певицата. Затова и отговорът на sms-a не закъснява.

" Тя отговори в детайли на този не изключително автентичен въпрос и в елементи ми написа за времето денем ", споделя въодушевено Пике след години.

Истината е, че Шакира също откликва на възприятията му, а най-хубавото е, че любовта при нея идва в точния миг, с цел да й възвърне вярата.

" Мисля, че в случай че човек може да потвърди съществуването на Бог, то той може да го стори само посредством любовта. Аз бях изгубила вярата си за известно време, което бе в действителност тежък интервал за мен, тъй като постоянно съм била религиозна. В продължение на години не усещах обич и започнах да подлагам на подозрение съществуването на Господ. Изведнъж обаче срещнах Жерар и като че ли слънцето изгря отначало ", споделя в изявление Шакира.

Казват, че хубавичко връзка се гради, с помощта на думата на мъжа, която си тежи на мястото. Това е и посятото семенце, от което израства непреходната обич сред двамата.

" Никога няма да не помни по какъв начин срещнах любовта на живота си по време на Световното състезание - декларира Шакира. - Жерар сподели, че ще стигне до финала, с цел да ме види още веднъж, и го направи. Той е човек, който държи на думата си. "

Свидетелство за мощната им обич откриваме и в творчеството на Шакира - " Me Enamore " („ Влюбих се “) се трансформира в същинска изповед на възприятията й, които тя няма самообладание да показа със света.



През годините таблоидите пускат в обращение разнообразни клюки, че двамата са разграничени, само че действителността сочи напълно друго. Шакира се посвещава напълно на фамилията си, като слага кариерата си на пауза. Нещо повече – тя даже счита дефинитивно да се сбогува с специалността си, само че Жерар я кара да размишления.

" Той ми сподели, че ще ми разреши да се откажа от музиката, при изискване, че към този момент нямам какво да кажа посредством нея, само че до тогава би трябвало да продължа да върша това, което обичам ", спомня си тя.

Двамата избират да живеят без брак. " Вече имаме всичко, което е от голяма важност - съюз, обич и дете. Бракът няма да промени нищо от това, само че в случай че в миналото реша да се омъжа, то ще бъде за Жерар ", споделя Шакира пред “Glamour”.

Те са горди родители на две деца – Милан и Саша, а фамилията им е образец за един добре обединен тим, който победи на терена на живота, воден от най-силното възприятие на този свят - любовта.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР