Хаосът при пътуванията разтърси най-натовареното международно летище в Дубай за

...
Хаосът при пътуванията разтърси най-натовареното международно летище в Дубай за
Коментари Харесай

Летище Дубай продължава да се бори на фона на хаоса при пътуванията след бурята

Хаосът при пътуванията раздруса най-натовареното интернационално летище в Дубай за трети ден, откакто рекордна стихия, която удари Обединените арабски емирства, аргументи анулацията на повече от 1000 полета.

ОАЕ претърпяха най-силните си дъждове от 75 години на рекорден вторник, наводнявайки сериозна инфраструктура и причинявайки невиждани анулации и закъснения на полети в един от най-важните туристически центрове в света.

Авиокомпаниите са били принудени да отменят 1145 полета от вторник, към една трета от плануваните заминавания и кацания на летище Дубай, съгласно данни от Flightradar24.

Летището в Дубай в четвъртък заяви, че постепенно възобновява интервенциите, в това число на терминали, обслужващи както Emirates, по този начин и интернационалните превозвачи.

Но той предизвести, че „ полетите не престават да се забавят и прекъсват “ и сподели на пасажерите да пътуват до летището единствено в случай че са получили удостоверение, че полетът им работи, на фона на „ огромен брой посетители “.

Пътуващите...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР