Халфът на Пари Сен Жермен Марко Верати смята, че реферите

...
Халфът на Пари Сен Жермен Марко Верати смята, че реферите
Коментари Харесай

Халф на ПСЖ: Тази вечер бяхме н*срани от съдиите

Халфът на Пари Сен Жермен Марко Верати счита, че реферите са отговорни за неуспеха на отбора в събота вечер. Звездната селекция на Маурисио Почетино загуби с 1:3 от Нант в среща от Лига 1, като съгласно италианеца виновност за това носи основният съдия Микаел Лесаж.

Той счита, че бранителят на противника Денис Апия е заслужавал да бъде изпъден. В самия завършек на първото полувреме въпросният състезател на Нант задържа откъсващия се Килиан Мбапе на границата на пеналта. В първия миг съдията сподели пряк червен картон, само че след разглеждане с ВАР реши, че той не стопира голова опция и промени картона на жълт, а Апия остана на терена. По-късно бранителят извърши още едно съществено нарушаване, само че не получи второ публично предизвестие.

Marco Verratti: " We were shit on by the referees ".

— EhsaN (@EhsaN_PSG)
“Как е допустимо да не му извади втори жълт картон?! Тази вечер бяхме н*срани от съдиите. Те би трябвало да поемат своята отговорност”, изрече се много извънредно Верати в изявление пред “Канал+” след края на дуела.

Парижани губеха с 0:3 още на почивката, а през втората част съумяха да върнат един гол, след което изпуснаха и дузпа.

Заради забавянето на играта съдията даде много дълго добавено време на това първо полувреме и при един корнер пред вратата на Навас Жоржиньо Вайналдум докосна топката с ръка. Реферът реши да прегледа обстановката с ВАР и реши, че това е дузпа. Людовик Блас означи от бялата точка и направи резултата 3:0.

It’s not a PSG match without one of these from Verratti
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР