Халфът на Лил Ренато Санчес ще бъде извън терените през

...
Халфът на Лил Ренато Санчес ще бъде извън терените през
Коментари Харесай

Ренато Санчес претърпя операция на коляното

Халфът на Лил Ренато Санчес ще бъде отвън терените през идващите шест седмици, откакто се подложи на интервенция на коляното, оповестиха от клуба през днешния ден. 

Френският първенци оповестиха, че Санчес е изпитвал болки в коляното в последните няколко седмици и в последна сметка е станало ясно, че ще би трябвало да претърпи хирургическа намеса.

Португалският национал игра през всички 90 минути на равенството 3:3 с Мец в първия кръг на новия сезон, само че не бе на терена при тежката загуба от Ница с 0:4 пред миналия уикенд. Санчес, който записа 23 мача за " песовете " през шампионската акция предишния сезон, ще стартира рехабилитацията си още тази седмица.

Контузията на Санчес значи, че той ще пропусне първите два мача на Лил от груповата фаза на Шампионската лига през септември. Той обаче към момента може да се раздели с клуба преди края на трансферния прозорец, защото съгласно медиите е мечтан от Барселона и Ливърпул. 

От своя страна Лил е подготвен да се раздели със своя състезател против 35 милиона евро, с цел да усъвършенства тежката си финансова обстановка. По-рано това лято клубът продаде и централния халф Бубакари Сумаре на Лестър срещи 20 милиона евро.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР