Халфът на Левски Георги Миланов направи равносметка за изминалата 2021

...
Халфът на Левски Георги Миланов направи равносметка за изминалата 2021
Коментари Харесай

Георги Миланов: Много хора ме обикнаха след идването ми в Левски, искам трофей с отбора

Халфът на Левски Георги Миланов направи равносметка за миналата 2021 година. Той приказва пред бТВ, където показа, че мечтае да завоюва трофей с екипа на сините.

" Моята 2021 година бе пълноценна. Винаги си слагам високи цели и виждам да ги извършвам. Не скърбя за нищо. Труден интервал за мен, в който премислих доста неща. Всеки минава през компликации, само че тази година ми сподели пътят и трябваше да взема съществени решения за моята кариера и в персонален проект ", съобщи Миланов.

" Единственото към, което съм съсредоточен е да упражнявам още повече и да се усъвършенствам. Ще я запомня като доста сложна година, тъй като трябваше да взимам значими решения за мен. Доволен съм по какъв начин приключи тя и че съумях да се завърна във футбола, с цел да покажа на какво съм кадърен ", добави още той.
 Решават за Миланов ден за ден
Решават за Миланов ден за ден

Контузен е

" За мен играта постоянно е била приоритет и се стремя да давам всичко от себе си. Никога не съм спирал да имам вяра. След прекосяването ми в Левски доста хора ме обикнаха. Усещам огромна поддръжка и се усещам благополучен. Ако би трябвало да опиша 2021 година като футболен мач, ще кажа, че бе подобен с доста обрати. Мотивиран съм да се потвърждавам на себе си, откакто съм минал през доста премеждия. Започнах още веднъж да изпитвам приятност от футбола и за 2022-ра си поисквам единствено здраве, тъй като другото знам по какъв начин да го реализира ", сподели халфът на сините.

" Може би се научих да бъда толерантен в интервала, в който нямах тим. Ще ме направи благополучен да веселя последователите на Левски. Един трофей със сините ще бъде доста добре за мен от професионална позиция ", съобщи Миланов.

" В България би трябвало да сме по-смирени и да си оказваме помощ, тъй като това липсва. Вярвам, че в тези тежки времена всеки ще откри добротата в себе си и ще излезем от тази обстановка. Много се веселя на триумфите на нашите спортисти и се почувствах в действителност горделив, че съм българин, когато се завоюваха медалите от Олимпиадата. Мечтата ми е още веднъж да играя на високо равнище и да мога да го върша още дълго време. Нямам тим, за който бленувам, а в този момент съм съсредоточен в Левски и желая да печеля трофей с тима ", приключи той.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР