Халфът на Левски Борислав Цонев, който се възстановява от тежка

...
Халфът на Левски Борислав Цонев, който се възстановява от тежка
Коментари Харесай

Ужас! 16-ти играч на Левски е с COVID-19

Халфът на Левски Борислав Цонев, който се възвръща от тежка контузия, от през днешния ден е под карантина, откакто даде позитивен тест за COVID-19, осведоми " Sportal.bg ". 25-годишният футболист, който вкара четири гола в три мача през този сезон и донесе последните две победи на " сините ", към този момент е в изолираност.

Така той последва своя брат близнак Радослав Цонев, който също се възвръща от интервенция на коляното. Ради даде позитивен тест в понеделник и се изолира в Благоевград. Както е известно, двамата ще отсъстват от терените до април 2021 година.

С позитивния тест на Боби Цонев играчите на Левски под карантина станаха 16, което е връх за България, а дербито с ЦСКА е единствено след осем дни (б.р. - по стратегия е на 21 ноември).

Стивън Петков, Матео Стаматов, Георги Александров и Марин Петков дадоха позитивни проби преди десетина дни, а Валери Божинов, Насиру Мохамед, Алекс Петков, Ивайло Найденов, Тома Даске, Илия Димитров и Деян Иванов бяха с позитивен тест за COVID-19 на 5 ноември. От 9 ноември Найджъл Робърта и Радослав Цонев също попаднаха под карантина. През миналите дни националите Николай Михайлов и Мартин Райнов напуснаха лагера на " лъвовете " след позитивни проби, а през днешния ден и Боби Цонев, който е единствено с леко неразположение, също даде позитивен тест.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР