Халфът на германския национален отбор Леон Горецка натегна още повече

...
Халфът на германския национален отбор Леон Горецка натегна още повече
Коментари Харесай

Халф на Германия натяга напрежението в Байерн заради Катар

Халфът на немския народен тим Леон Горецка натегна още повече напрежението към финансовите връзки на клубния си тим “Байерн ” с Катар.

Броени дни откакто разкритикува изявление на посланика на международното състезание Халид Салман, 27-годишният футболист се разгласи срещу продължаването на спонсорския контракт на мюнхенци с арабската страна.

Това стана в изявление за немската държавна телевизия ZDF. Горецка е запитан дали си пожелава контрактът с Катар да завърши след приключването му. “Лично аз нямам нищо срещу това ”, дава отговор Леон.

И по този начин обезпечава спомагателна доза напрежение за управлението на “Байерн ”. Според изданието в края на годината предстоят договаряния сред немския гранд и Катар за продължаването на спонсорския контракт.

На Зебенер щрасе, където е централата на “Байерн ”, получават от настоящия му вид 25 милиона евро под разнообразни форми.

През януари още веднъж следва лагер в арабската страна, а поради миналогодишния на мачовете на “Алианц Арена ” непрекъснато имаше протестен банер.

Горецка подлага на критика Салман поради думите му още веднъж в изявление за ZDF, че хомосексуализмът е умствено увреждане.

“Това е обликът на човечеството от друго хилядолетие. Това не е това, което желаеме да пазиме и което даваме за образец. Абсолютно неприемливо е да направиш такова изявление ”, натърти Горецка.

“Билд ” оповестява, че от “Байерн ” не са създали никакъв опит да запушат устата на футболиста си
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР