Халфът на Челси Н‘Голо Канте категорично отрече информациите, че смята

...
Халфът на Челси Н‘Голо Канте категорично отрече информациите, че смята
Коментари Харесай

Канте призна, че не смята да напуска Челси


Халфът на Челси Н‘Голо Канте изрично отхвърли информациите, че счита да напусне клуба през лятото. Въпреки че напоследък е свързван интензивно с трансфер в Пари Сен Жермен, френският национал съобщи, че се усеща благополучен на „ Стамфорд Бридж “ и няма никакво желание да сменя клубната си принадлежност.

„ Тук съм си вкъщи. Аз съм състезател на Челси и това е моят клуб, съобщи Канте в изявление за вестник Evening Standard. През миналия сезон полузащитникът, който мина в състава на лондончани от Лестър за сумата от 30 милиона паунда, завоюва купата във Висшата лига, както и наградата за Футболист номер 1 на шампионата.

„ Това е моята втора година в Челси. Изминалият сезон бе доста сполучлив за нас, защото триумфирахме с купата, а в този момент получих и опцията да играя в Шампионската лига. Сега задачата ни е да приключим в топ 4, с цел да си подсигуряваме присъединяване в този шампионат и през идната акция. Освен това продължаваме битката и във ФА Къп, където предходната година загубихме на финала. Ще дадем всичко от себе си в тази конкуренция, тъй като това е единственият трофей, който можем да спечелим през тази година, добави още Канте. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР