Халфът на Челси и световен шампион с Франция Н'Голо Канте

...
Халфът на Челси и световен шампион с Франция Н'Голо Канте
Коментари Харесай

Скромният Канте с нов изключителен жест

Халфът на Челси и международен първенец с Франция Н'Голо Канте за следващ път сподели, че е най-скромната футболна звезда. Той е обичан освен поради уменията си на терена и безконечната си усмивка, само че и поради постъпките и свенливостта си. Този път 27-годишният отбранителен халф гостува на почитател, който го разпозна по време на молитва. Невероятната история е станала в събота.

Според информацията от британските медии, Канте е възнамерявал да хване влака „ Eurostar “ от Лондон до Париж след успеха с 4:1 над Кардиф. Футболистът обаче просрочен и изпуснал влака. Затова влезнал в близката джамия. Там бил разпознат от футболен почитател и неговите другари, които първо му поискали подпис, а по-късно завързали диалог. Всичко приключило с покана за вечеря в дома на един от групата, а Канте приел. В дома на своите нови познати Н’Голо Канте освен хапнал ориз с къри, само че гледал футболния преглед “Мач на деня” по Военновъздушни сили и даже поиграл на FIFA с домакините.

В дома на своите нови познати Н'Голо Канте освен ял за вечеря ориз с къри, само че гледал футболния преглед „ Мач на деня “ по „ Би Би Си “ и даже поиграл на „ ФИФА “ с домакините.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР