Хакерската групировка, популятрна катоАнонимните, продължават да атакуват Русия. Този път

...
Хакерската групировка, популятрна катоАнонимните, продължават да атакуват Русия. Този път
Коментари Харесай

Анонимните влязоха в Кремъл, публикуваха кадри в мрежата ВИДЕО

Хакерската формация, популятрна като " Анонимните ", не престават да нападат Русия. Този път те хакнаха системата за видеонаблюдение в администрацията на Кремъл. Това разгласи групата в Twitter, като доказателство разгласява видеоклип от камери за наблюдаване.

Кадрите демонстрират заседателни и конферентни зали и кабинети.

" Няма да спрем, до момента в който не разкрием всичките ви секрети. И не можете да ни спрете. Сега сме в замъка, в Кремъл ", се споделя още в известието.

JUST IN: Hackers () who operates in behalf of gained access to the Kremlin CCTV system.
They quoted: " We won`t stop until we reveal all of your secrets. You won`t be able to stop us. " Now we`re inside the castle, Kremlin. "
— Anonymous TV???????? (@YourAnonTV)

Преди няколко дни " Анонимните " оповестиха, че имат нова цел в своята кибервойна против Русия - западните компании, които към момента вършат бизнес там.

В обява в Twitter те приканиха " всички компании, които не престават да работят в Русия, като заплащат налози в бюджета на незаконния режим на Кремъл " да се изтеглят от страната.

Заплахата, която по-късно беше отразена и в други сметки в Twitter, свързани с Анонимните, включваше фотография с логата на към 40 компании, в това число Burger King, Subway и General Mills.

По-късно акаунтът маркира още компании в обявата, като ги уведоми, че те също могат да се трансфорат в жертва на хакерите.

Някои от компаниите дадоха отговор непосредствено на Анонимните с аргумента, че към този момент са декларирали желанията си да се изтеглят от Русия.

Не е ясно дали заканите от Анонимните са повлияли на решенията на корпоративните мениджъри за преустановяване на активността им в Русия, написа още CNBC. По всяка възможност значение имат и други фактори, в това число апелите за протест на стоките на някои от набелязаните корпорации през последните седмици.

Договорите за франчайзинг и други сходни съглашения също могат да усложнят бързото излизане от съветския пазар.

В сходна позиция са някои от набелязаните от хакерите компании, като Burger King, Subway и притежателят на Reebok Authentic Brands Group.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР