Гюлджан е вдигнала зверски скандал на Фики, тъй като певецът

...
Гюлджан е вдигнала зверски скандал на Фики, тъй като певецът
Коментари Харесай

Фики и Гюлджан се скараха жестоко! Резултатът – той спря да обръща излишно внимание на колежки и кифли

Гюлджан е вдигнала свиреп скандал на Фики, защото артистът не бил изкоренил изцяло ергенските си привички, а към този момент му се постанова, защото е фамилен мъж и с дете на ръце, научи HotArena.

Причината за кавгата била нормалната – заниманията на сина на Тони Стораро в Интернет и в обществените мрежи. Преди брюнетката да се появи в живота му, да стане негова брачна половинка и да му роди дете, Фики имаше табиет непрестанно да харесва фотосите на своите колежки в Инстаграм, както и на други апетитни девойки .

Този факт мощно подразнил Гюлджан , защото изпълнителят на „ Бум “ траял и откакто се взели със старите си навици - да заглежда в мрежата засукани сексбомби .

Щом си отварял приложението за снимки, началната му страница незабавно се запълвала с фрагменти на полуголи и надарени дами . Това вбесявало половинката му и тя му декларирала, че това би трябвало да престане. Особено се изнервяла, когато той харесвал фотоси на някогашните си, измежду които била и Преслава.

С днешна дата Фики има над 180 000 почитатели, само че той самия е последвал 0 души. Изтрил е всичко живо. Очевидно младият баща е послушал брачната половинка си и вместо да й основава непотребни терзания, които след това да се стоварят под формата на непотребни нерви върху неговата глава, той предпочел да бъде под чехъл, само че пък в фамилията му да царува мир и естетика.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР