Гвинейският футболист на се е разминала със сериозна травна, пише

...
Гвинейският футболист на се е разминала със сериозна травна, пише
Коментари Харесай

Халф на Берое се размина с тежка контузия

Гвинейският футболист на се е разминала със сериозна травна, написа " Тема Спорт ". Той усети болки в бедрото по време на спринт в гостуването на, извоювано с 2:0. Това наложи промяната му с. Направените прегледи демонстрираха, че Конте няма разкъсан мускул и се чака да е подготвен за съботното домакинство против.
Същото не може да се каже за съотборниите му,,,, и. Всички те имат разнообразни по рода си здравословни недоволства и връщането им на терена за събота е под въпрос.
Берое пусна в продажба билетите за семейството на варненци. Цената на един ваучър до петък в това число е 8 лв.. В деня на мача от касите пред стадиона билетът ще коства 10 лв.. Пропуските за VIP-a са по 40 лв., в това число и за деца. От клуба умоляват всички фенове да съблюдават условията за сигурност - да бъдат ситуирани през две седалки един от друг; да пазят отдалеченост на входовете и касите пред стадиона; да се заобикаля скупчването на хора пред и към стадиона, преди и след дуела. efbet Лига 6 кръг, събота 19 септември  Берое 18:45предстои  Черно море
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР