Гвардеецът Джак Бърнел-Уилямс, който присъства на погребението на кралица Елизабет,

...
Гвардеецът Джак Бърнел-Уилямс, който присъства на погребението на кралица Елизабет,
Коментари Харесай

Откриха мъртъв 18-годишен гвардеец, дежурил при ковчега на кралица Елизабет II  



Гвардеецът Джак Бърнел-Уилямс, който участва на погребението на кралица Елизабет, беше открит мъртъв в казармата в Хайд Парк. Това заяви английският таблоид Daily Mail.

Изданието написа, че 18-годишният боец е изиграл основна роля в процесията, когато ковчегът на Нейно Величество е пренесен от Уестминстърското абатство около Бъкингамския замък до Уелингтънската арка.


Полицията не откри нищо свръхестествено в гибелта на гвардейца и я назова " непредвидена ". Лекарите желаеха да върнат момчето към живота, само че опитите бяха несполучливи.

конница, английска конница, английска кавалерияцял екран
Семейството и приятелите на Бърнел-Уилямс бяха възхитени, до момента в който той придружаваше ковчега на кралицата в последното й пътешестване, отбелязва Mirror.

В деня на погребението на кралицата фамилията на боеца с горделивост пусна видео от присъединяване на сина им в церемонията. Журналистите означават, че 42-годишната му майка Лора от Бридженд в Южен Уелс е реагирала доста прочувствено на новината за гибелта на сина си.

„ Никога не съм мислила, че ще кажа това, само че цялото ни семейство е с разрушено сърце от неочакваната гибел на нашия прелестен наследник Джак Уилямс “, написа дамата в обществените мрежи.


Къде е служил Джак Бърнел-Уилямс?
Редник Бърнел-Уилямс, който е служил в Британската кралска и синя кавалерийска армия, е един от новите попълнения на кавалерийския полк.

„ В този сложен миг ние си спомняме за фамилията и приятелите на боеца, молим за ценене на персоналния им живот “, сподели представител на английската войска.

Бърнел-Уилямс обичал конната езда от детството си. Момчето имало фантазия да се причисли към елитния кралски полк, втория по старшинство в йерархията на английската войска. Освен че извършва церемониалната защита на монарха, полкът е най-предната бронирана разследваща част.

Семейството му от Бридженд, Южен Уелс, възнамерява да пусне десетки сини балони на 3 октомври.

Превод: GlasNews

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР