Густав и Коджи – това са имената на най-търсените кучета

...
Густав и Коджи – това са имената на най-търсените кучета
Коментари Харесай

Отвлякоха кучетата на Лейди Гага след престрелка

Густав и Коджи – това са имената на най-търсените кучета сега.

Те са френски булдози и за връщането им е оповестена премия в размер на половин милион  $. Кой би откраднал кучетата на Лейди Гага? И цялото осъществяване наподобява на абсолютен екшън сюжет.

Всичко се случва в Лос Анджелис по време на общоприета разходка по холивудското авеню Sierra Bonita Avenue в сряда вечерта преди 22 часа, оповестява CNN. Изневиделица асистентът на американската певица, който се грижи за трите кучета – Густав, Коджи и Мис Ейша, е атакуван от маскиран млад мъж, който евентуално не е бил самичък. 

Нападателят го прострелва четири пъти в гърдите и взима две от кучетата.

Третото куче съумява да избяга, а маскираният мъж вкарва плячката си в бял автомобил седан и да изчезва. Асистентът, Райън Фишър, е откаран в болница, откъдето оповестяват, че няма риск за живота му, макар огнестрелните рани. 

По случая е почнало следствие на полицията. Органите на реда са намерили третото куче – Мис Ейша, и тя към този момент е избавена. Засега няма удостоверение дали кучетата на Лейди Гага са били особено набелязани при нападението. Породата е скъпа и може да е било инцидентно нахлуване, тъй като такива обири на кучета в Щатите са се случвали и преди, а може и да е дело на луд почитател. 

Самата Лейди Гага сега е в Рим, където снима кино лентата на Ридли Скот " Гучи ", и е крайно смутена от случая. Тя е доста привързана към кучетата си и даже е основала техен профил в Инстаграм.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Miss Asia (@missasiaxoxo)

Неин представител разгласи пред публицисти, че сега се търси информация за двете изчезнали кучета и тяхното местоположение.

Всеки, който има такава, може да написа на специфичен имейл, основан след пожищението – [email protected], като се подсигурява, че " няма да бъдат задавани въпроси " за произхода на информацията.

 
Лейди Гага още веднъж сподели прочувствените си белези
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР