Гумата Hankook iON Race Formula E и Световният шампионат на

...
Гумата Hankook iON Race Formula E и Световният шампионат на
Коментари Харесай

Hankook с Формула Е в Монако в уикенда

Гумата Hankook iON Race Formula E и Световният шампионат на ABB FIA Formula E се насочват към идващия стадий на Сезон 9. На 6 май Княжество Монако ще бъде хазаин на деветото съревнование на Formula E за тази година. Монако е втората най-малка страна в света след Ватикана, само че е една от най-гъсто обитаемоте страни в света.

Маршрутът на пистата с дължина от 3,337 километра се вие през от време на време тесните улици на града-държава на френското средиземноморско крайбрежие с общо 19 завоя. Изграждането на спортната писта в Монте Карло лишава към седем седмици.

Германецът Паскал Верлайн (TAG Heuer Porsche Formula E Team) пътува за E-Prix на Монако като водач в генералното класиране. Само четири точки зад него, Ник Касиди (Envision Racing) го дебне като втори. Новозеландецът завоюва неделното съревнование в Берлин, намалявайки доста изоставането си. Французинът Жан Ерик Верн (DS Penske) следва трети с 81 точки.

Осем надпревари в шест международни метрополиса с друга настилка на пистата, която не може да бъде по-различна, към този момент минаха. Директорът на Motorsport на Hankook Манфред Сандбихлер прави равносметка - „ Новата гума за Formula E, Hankook iON Race, до момента се оправя с лекост със дилемите сложени от тези разнообразни настилки. Нашето умозаключение в средата на сезона: Hankook iON Race дава отговор на условията на Formula E 100 %! “

Досега не е имало щета на гумите, без значение от тези толкоз разнообразни настилки на пистите и външни условия. Дали асфалт,бетон,едри или фини пори,независимо дали е доста горещо като в Кейптаун или ниски температури и дъжд като на надпреварата в Берлин - гумите се оправят с всички задания и надеждно обезпечават на водачите нужното сцепление. Hankook взе участие сполучливо във Формула Е и това кара компанията да се гордее!
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР