Gucci и Harry Styles попаднаха в полемика относно последната им

...
Gucci и Harry Styles попаднаха в полемика относно последната им
Коментари Харесай

Gucci и Хари Стайлс попаднаха в полемика за последната им рекламна кампания

Gucci и Harry Styles попаднаха в дискусия по отношение на последната им рекламна акция HA HA HA. Спорът следва огромните кавги, включващи Balenciaga, които принудиха марката и нейното висше управление да се извинят и да отстранен рекламите си, които бяха подложени на критика за хипотетично приемане на насилието над деца.

Негодувание провокираха последните фотоси, оповестени в инстаграм акаунта на Gucci, на които Хари Стайлс театралничи до детски матрак, облечен с тениска с розово плюшено мече със ядосано лице.

 
               

На тениската има надпис: „ Искам повече горски плодове и това лятно чувство “ -  част от текста на песента му Watermelon Sugar от втория му студиен албум Fine Line (2019). Песента завоюва премията " Грами " за най-хубаво поп соло осъществяване през 2021 година

Няколко консуматори на Instagram разкритикуваха новата акция HA HA HA със мощни думи в секцията за мнения на обявата:

„ Това реклама за детски матраци ли е? Ако не… за какво детски матрак е включен с мъж в фешън реклама… какво се пробвате да покажете като обикновено. “ 

„ Какво беше креативното мислене зад включването на легло за малко дете? Какъв е разказът? Чия беше концепцията и от кое място откриха това ентусиазъм? Обезпокоен съм. “ 

„ Спрете този тип реклама!!! Всички сме наясно “, гласи трети коментар. „ Освен в случай че той не е на път да разгласи, че чака бебе, нищо друго не може да оправдае матрака. Не желая да го слушам!!!!!! "   

" Хей, Гучи… ОСТАВЕТЕ ДЕЦАТА НИ НА МИРА! “ 

Нека ви напомним, че самата сбирка с присъединяване на Хари Стайлс пристигна след дългогодишно другарство на звездата с към този момент някогашния  творческия шеф на Gucci Алесандро Микеле. Колекцията бе показана на 20 юни 2022 година по време на Седмицата на мъжката мода в Милано, а малко по-късно -  на 23 ноември, Микеле разгласи, че напуща марката.

Новите фотоси на Gucci провокират неспокойствие, защото се появиха в границите на седмици след огромен скандал, включващ Balenciaga, чиято празнична рекламна акция включваше деца с „ противоречиви ” и провокативни облекла и аксесоари, на фона на документи от дело във Върховния съд, цитиращи  федерални закони за детска порнография.

Balenciaga смъкна спорните реклами и даже заведе дело против продуцентите на акцията за 25 милиона $.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР