Губернаторът на руската Брянска област Александър Богомаз съобщи, че село

...
Губернаторът на руската Брянска област Александър Богомаз съобщи, че село
Коментари Харесай

Русия съобщи, че Украйна пак обстрелва Брянска област

Губернаторът на съветската Брянска област Александър Богомаз заяви, че село Новие Юрковичи е било подложено на артилерийски обстрел от украинска територия.

" Днес от 5.00 часа сутринта от територията на Украйна артилерия обстрелва село Новие Юрковичи, Климовски регион. Няма жертви и ранени. В резултат на обстрела сектор от пътя е развален. На място работят оперативни служби ", рапортува той в " Телеграм ".

През юни Тогава беше ударено село Суземка, като при офанзивата един човек почина.

Междувременно секретарят на Съвета за национална сигурност и защита на Украйна Олексий Данилов заяви за украинския " Страна ", че евентуално " в близко бъдеще " Киев ще се достави с ракети с по-голям обхват за своите американски установки HIMARS, защото страната към този момент има такива, които са с обхват до 80 км.
 Шойгу подреди на армията да унищожи далекобойните оръжия на Украйна
Шойгу подреди на армията да унищожи далекобойните оръжия на Украйна

Киев ги употребявал за обстрел на жилищните региони на Донбас и умишлени палежи на полета с пшеница

Новите ракети с обхват до 300 км няма да се употребяват за осъществяване на директни набези против територията на Руската федерация , даде обещание украинският министър на защитата пред Пентагона преди няколко дни поради опасенията на Вашингтон дали да изпрати въпросните системи заради допустима офанзива на Киев против Русия.

Вчера обаче представителят на Управлението за военно разузнаване на украинското министерство на защитата Вадим Скибицки позволи, че украинските войски могат да употребяват високоточни американски ракетни системи за залпов огън HIMARS за

Руският министър на защитата Сергей Шойгу пък разпореди съветската войска и да спре обстрела на жилищни региони в Донбас.
 Украйна заплаши с удари по Крим с новите американски оръжия
Украйна заплаши с удари по Крим с новите американски оръжия

Досегашните оръжия нямали такива способности
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР