Губернаторът на Канзас наложи вето в петък предложената забрана на

...
Губернаторът на Канзас наложи вето в петък предложената забрана на
Коментари Харесай

Губернаторът на Канзас наложи вето върху забраната на потвърждаващите пола грижи за непълнолетни, законопроекти против абортите

Губернаторът на Канзас наложи несъгласие в петък препоръчаната възбрана на потвърждаващите пола грижи за малолетни, мярка, която изисква повече докладване от доставчиците на аборти и какво тя назова " неразбираем " законопроект, който прави закононарушение принуждаването на някого да направи аборт.

Действията на губернатора на Демократическата партия Лора Кели провокираха поредност от борби със законодателния орган с републиканско болшинство по тези въпроси. Изглежда, че ограниченията имат болшинството от две трети, належащо и в двете камари, с цел да преодолеят ветата, само че триумфът на водачите на Републиканската партия зависи от това какъв брой депутати отсъстват в даден ден, изключително в Камарата.

Губернаторът с два мандата, който е с стеснен мандат, е мощен покровител на абортите и правата на LGBTQ+. Републиканците управляват законодателната власт и се причислиха към други законодатели на Републиканската партия в Съединени американски щати в анулацията на правата на транссексуалните.

гласуването в цялата с...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР