Губернаторът на Джорджия описа обвиненията в неправомерно поведение от страна

...
Губернаторът на Джорджия описа обвиненията в неправомерно поведение от страна
Коментари Харесай

Губернаторът на Джорджия нарича обвиненията на Фани Уилис „дълбоко тревожни“ и намеква за разследване

Губернаторът на Джорджия разказа обвиняванията в непозволено държание от страна на окръжния прокурор, преследващ случаи на интервенция на Тръмп в изборите в щата, като „ надълбоко тревожни “ пред The ​​Post в петък.

Говорител на губернатора Брайън Кемп също уточни, че прокурорът на окръг Фултън Фани Уилис може да бъде изправена пред следствие от специфична комисия по отношение на хипотетичната й „ неправилна “ връзка с Нейтън Уейд, който тя назначи за специфичен прокурор по случая.

„ Тези обвинявания са надълбоко притеснителни и доказателствата би трябвало да бъдат показани бързо, с цел да може [председателят] арбитър Макафи да се произнесе и обществото да има доверие в този развой, който напредва “, се споделя в изказване на кабинета на губернатора до The Post.

Съпрокурорите бяха упрекнати за първи път в „ загадка “ връзка в искане, подадено в понеделник от Майкъл Роман, един от 18-те съобвиняеми на Доналд Тръмп в следствието на Уилис за повлияни от рекет и корумпирани организации (RICO). ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР