Губернаторът на американския щат Калифорния Гавин Нюсъм подписа нов закон,

...
Губернаторът на американския щат Калифорния Гавин Нюсъм подписа нов закон,
Коментари Харесай

Закон в Съединените щати ограничава производствените норми в складови бази

Губернаторът на американския щат Калифорния Гавин Нюсъм подписа нов закон, който изисква от работодатели да оповестяват информация за условията за продуктивност от чиновниците им. 

Това е първият закон в страната, които цели ограничение на индустриалните правила и се отнася за работодатели в складови бази.

При обнародването на закона Нюсъм съобщи, че не може да се разреши на корпорациите да дават преимущество на облагата за сметка на хората и също, че мярката ще даде на служащите „ достолепието, уважението и сигурността, които те заслужават “.

Законът се счита, че е ориентиран съответно към колоса „ Амазон “. Фирмата е водач в промишлеността при събиране на информация за следене на продуктивността на чиновниците си.

Според създателя на закона – демократа Лорена Гонсалес, условията за реализиране на правила в „ Амазон “ карат служащите да пропущат контролирани със закон почивки и от време на време се стига до пострадвания.

Мярката не разрешава слагане на правила, чието реализиране може да докара до пострадвания и планува по-строги механизми за отбрана на служащи, които търсят отплата. Законът влиза в действие на 1 януари.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР