Губернатор Вилерой дьо Гало, уважавания глава на Банката на Франция,

...
Губернатор Вилерой дьо Гало, уважавания глава на Банката на Франция,
Коментари Харесай

Банката на Франция настоява за обединение при регулирането на крипто пространството

Губернатор Вилерой дьо Гало, уважавания глава на Банката на Франция, насочи безапелационно обръщение на софтуерен конгрес в Париж, хвърляйки светлина върху критичността на интернационалното съдействие, илюстрирано от начинания като MiCA 2, за дейно контролиране на крипто конгломерати.

Неговите забележки отекнаха измежду публиката, включваща стартъпи, ръководители и вложители, наблягайки наложителната нужда нациите да обединят сили и да се оправят с провокациите, които тези конгломерати слагат.

Признавайки развиващия се темперамент на крипто пейзажа, Вилерой акцентира смисъла на преоценката на съществуващото крипто законодателство в границите на Европейския съюз. Той акцентира евентуалната нужда от цялостни ограничения за справяне със комплицираните и многостранни проблеми, свързани с промишлеността.

Призивът за преразглеждане на законодателството отразява динамичния темперамент на крипто бранша и нуждата от реагиращи регулаторни рамки.

Губернаторът Вилерой акцентира световния пейзаж на крипто интервенциите, като насочи вниманието към практиките на американските крипто компании, които оперират посредством обособени юридически лица в голям брой юрисдикции.

Това акцентира нуждата от интернационално съдействие за дейно справяне със комплицираното предизвикателство на регулирането на такива субекти.

Прозренията на Вилерой подчертаха значимостта на хармонизираните старания, надхвърлящи националните граници, за обезпечаване на постоянни и поредни разпореждания в юрисдикциите.

Одобрението на MiCA 2 от Европейския парламент през април и последващото утвърждение от Съвета на Европейски Съюз през май означи значим крайъгълен камък в световния крипто пейзаж. Този обстоен набор от разпореждания се смята за пионерска самодейност в света, отразяваща уговорката на Европейския съюз да контролира и управлява крипто бранша.

Въвеждането на MiCA 2 значи самодейната позиция на Европейския съюз в адаптирането на неговата регулаторна рамка за справяне с зараждащите провокации и отбрана на стабилността и целостта на бързо разрастващата се крипто промишленост.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР