Групата на седемте най-богати нации и Австралия се съгласиха да

...
Групата на седемте най-богати нации и Австралия се съгласиха да
Коментари Харесай

Г-7 реши: Таван на цените на петрола от декември

Групата на седемте най-богати народи и Австралия се съгласиха да дефинират закрепена цена, когато завършват тавана на цените на съветския нефт по-късно този месец, вместо да одобряват плаваща рента, споделиха източници в четвъртък.

Официални представители на Съединени американски щати и страните от Г-7 бяха в интензивни договаряния през последните седмици по отношение на невиждания проект за слагане на таван на цените на доставките на нефт по море, който плануван да влезе в действие на 5 декември - с цел да се подсигуряват глобите на Европейски Съюз и Съединени американски щати, ориентирани към ограничение на Москва способността да финансира нашествието си в Украйна не задушава международния петролен пазар.

„ Коалицията се съгласи ценовият таван да бъде закрепена цена, която ще се преразглежда постоянно “, сподели източник от обединението, който не е акредитиран да приказва обществено. „ Това ще усили стабилността на пазара и ще опрости сходството с минимизиране на тежестта върху участниците на пазара. "

Самата първична цена не е избрана, само че би трябвало да бъде през идващите седмици, споделиха голям брой източници. Коалиционните сътрудници се съгласиха постоянно да преразглеждат закрепената цена и да я преразглеждат, в случай че е належащо, сподели източникът, без да разкрива повече детайлности.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР