Групата Керана и космонавтите“ не само имат нова песен, но

...
Групата Керана и космонавтите“ не само имат нова песен, но
Коментари Харесай

Керана с космонавтите отварят "Цех за сънища", засега в песен

Групата „ Керана и космонавтите “ освен имат нова ария, само че и самата Керана – тоест Юлия Йорданова, пристигна в студиото на Радио София, да влее от своята сила, гений, и не на последно място - да показа новия запис.

На всичкото от горната страна заглавието е „ Цех за сънища “ , денят 12 март е Световен ден на съня, само че явно го честват и будните.

Песента е родена в една безсънна нощ, призна музикантката.
И означи изненадващото изобретение, че текстът би прозвучал не по-лошо и в случай че вместо „ съня “ се сложи име на другар.

„ Щур шанс е, че шестимата се събрахме, а и се разбираме ужасно, още преди да създадем тайфа “, показа Керана.  „ Всеки способства с каквото може, всеки прави това, в което е най-хубав и групата се развива. Всеки инструмент в песента има собствен миг, когато се оплаква. “

Текстът на „ Цех за сънища “ е на Керана, неин е и вокалът. В записа вземат участие Елена Илчева – бас, Павeл Видов – китара, Преслав Пеев и Николай Бобчев – саксофони, Димитър Пенчев – барабани.

Колкото повече човек пее, толкоз повече схваща, че има още какво да усъвършенства. Ако си удовлетворен, животът губи смисъл, приближи се до метафизичен прозрения Керана пред Ива Дойчинова.

Чуйте диалога им.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР