Групата и ръководството на Продължаваме промяната“ се събра този уикенд

...
Групата и ръководството на Продължаваме промяната“ се събра този уикенд
Коментари Харесай

ПП се събра в Банско, една нощувка 500 лева – плащат от субсидията

Групата и управлението на „ Продължаваме промяната “ се събра този уикенд в курорта Банско. Без да дадат явен отговор кой тъкмо е уредник на събитието и кой заплаща - всички депутати, част от министрите и самият Кирил Петков бях избрали за срещата си един от най-луксозните хотели в града.

Проверка демонстрира, че една нощувка там е на стойност 500 лв.. А както излиза наяве от фрагментите във видеото някои от тях носеха куфари, които са индикатор, че ще стоят повече от една вечер.

Репортерът Караколев опита да разбере кой ще заплаща за партийното събиране, само че отговор по този начин и не бе получен. Голяма част от народните представители на Кирил Петков дадоха отговор, че не знаят, само че няма да платят сметката с персоналните си пари. Други пък споделиха, че всичко се написа на сметката на „ Продължаваме промяната “, с цел да обсъдят значимите за страната въпроси.

„ Вижте какво, тук сме, с цел да се вдигне равнището на страната и българите “, съобщи Борислав Антонов от Политическа партия. Друга част от народните представители бяха очевидно смутени, като бе изпратена полиция, с цел да ги пази.

Кирил Петков и Асен Василев пък бяха вкарани през непряк вход, като се видяха единствено джиповете на НСО и защитата, които не допускаха никой да припари до скъпия хотел. Министър Денков пък беше в компанията брачната половинка си, което ясно демонстрира, че това не е напълно работна среща. 

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР