Група от кампанията настоява за забрана на опасните“ инжекции с

...
Група от кампанията настоява за забрана на опасните“ инжекции с
Коментари Харесай

Искания за забрана на „опасните“ инжекции с филъри след поредица от неуспешни операции

Група от акцията упорства за възбрана на „ рисковите “ инжекции с филъри на фона на вълната от несполучливи процедури, предупреждавайки „ въпрос на време “ до момента в който някой умира.

Save Face оповестява за „ обезпокоително повишаване “ на недоволствата по отношение на нехирургичните лекувания, рекламирани в обществените медии като „ безрискови, евтини други възможности “ на интервенцията.

процедурите – при които дермални пълнители с хиалуронова киселина се инжектират в задните елементи, бедрата и гърдите – стават все по-популярни. Save Face, която има указател на утвърдени снабдители на хармония, интервюира 2000 медицински експерти и откри, че 99% отхвърлят да ги създадат заради обвързваните със „ забележителните “ опасности.

И въпреки всичко „ неспециалисти “ като козметици без опит в опазването на здравето, ги оферират, се споделя в него. Пластичният хирург доктор Пол Багули от регистъра сподели: „ Единственият резултат е несъмнено неприятен резултат на висока цена за пациента, който е притеглен от подправена реклама в рискова среда с действителен поте...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР