Група от 17 американски мисионери, която беше отвлечена в Хаити,

...
Група от 17 американски мисионери, която беше отвлечена в Хаити,
Коментари Харесай

В Хаити отвлякоха цяла група американски мисионери

Група от 17 американски мисионери, която беше отвлечена в Хаити, изпрати известие по приложението WhatsApp с текст: " Моля, молете се за нас ".

Мисионерите са представители на Christian Aid Ministries - основана в Охайо християнска организация. Те са пътували в Хаити, с цел да оказват помощ на деца да платят образованието си, и да дарят униформи, учебници и храна за хаитяните, оповестява CBS News, представена от БГНЕС.
 Депортирани хаитяни гневни на политиката на Съединени американски щати Депортирани хаитяни гневни на политиката на Съединени американски щати
Семейства мигранти, изпратени назад в Хаити от Съединени американски щати след опит за влизане в страната от Мексико са ядосани от отношението към тях и се...

Пълният текст на известието гласи: " Моля, молете се за нас, че сме тормозени/отвлечени... те управляват нашето транспортно средство ".

Мисионерите са били похитени по време на посещаване в сиропиталище, в което децата умирали от апетит.

Шестнадесет от отвлечените наоколо до столицата на Хаити Порт-о-Пренс мисионери са американци, в това число и пет деца. 17-ият човек е канадец.

От началото на годината досега в Хаити има близо 630 отвличания, сочат данни на Центровете за разбор и проучвания в региона на правата на индивида. Бандата " 400 Mawozo ", обвинена в похищение на мисионерите, е известна с всеобщи отвличания от рейсове и коли, на католическо духовенство и даже атакува деца в сиропиталищата.
 Ново земетресение в Хаити. Жертвите от първото са над 300 души (ВИДЕО) Ново земетресение в Хаити. Жертвите от първото са над 300 души (ВИДЕО)
Ново земетресение с магнитуд 5,9 по скалата на Рихтер раздруса Хаити през днешния ден рано сутринта. Това оповестиха от Европейско-средиземноморския...

Към момента не е ясно дали е пожелан рушвет за отвлечените.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР