Груб скандал заформи вътрешният министър Бойко Рашков в кулоарите на

...
Груб скандал заформи вътрешният министър Бойко Рашков в кулоарите на
Коментари Харесай

САМО В ПИК TV: Вижте скандала между Бойко Рашков и Ива Николова - как МВР шефът ще си плати сметките за тока на 19-те имота

Груб скандал заформи вътрешният министър Бойко Рашков в коридорите на Народното събрание след края на комисията по вътрешен ред и сигурност. Той атакува ПИК, откакто водещата на ПИК TV Ива Николова го попита по какъв начин ще заплати сметките за тока за 19-те си парцела.

Видимо нервиран и притиснат по какъв начин да отговори, той влезе в нахлуване: " Вие публикувате единствено измислици ", само че по този начин и не сподели какъв брой са сметките му за ток на всички покои, които има и с какви средства ще ги покрие.

Има ли разлом с Румен Радев и каква е историята с " Булгаргаз " - той отхвърли да дава отговор на въпросите на Ива Николова. " Тя ми крещи в ухото и не ви слушам ", опитваше се да се измъква от неуместните въпроси на публицистите Бойко Рашков.
свързани новини103848преди 1 часа
Вътрешният министър подмина и въпросите на водещата на ПИК TV чии ползи е защитавало изчегъртаното управление на " Булгаргаз ".

ГЛЕДАЙТЕ ЦЕЛИЯ ЕКШЪН МЕЖДУ ИВА НИКОЛОВА И БОЙКО РАШКОВ:

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР