Грозно постъпи шофьор на автомобил във Велико Търново.Търновчанка за пореден

...
Грозно постъпи шофьор на автомобил във Велико Търново.Търновчанка за пореден
Коментари Харесай

Мъж блъсна колата на жена и отпраши с думите: Нищо няма, само номера натиснах

Грозно постъпи водач на автомобил във Велико Търново.

Търновчанка за следващ път се увери, че възпитанието и шофьорските умения на някои човеци са право пропорционални. Мая Кенарева споделя, че водач е блъснал автомобила й, до момента в който тя е била в него.

Кенарева е паркирала автомобила си пред градската поликлиника във Велико Търново и е останала в него. Докато слушала музика, внезапно колата се разтриса, а главата на търновчанката прави лек обратен тласък. Тя слязла от колата и открила, че водач се е блъснал в паркираното возило. За благополучие ударът бил лек и няма провали по колата й.

Шофьорът, който е блъснал автомобила на Кенарева, обърнал тил и си отпътувал без забележими терзания. Мая обаче попитала мъжа дали поне няма да огледа дали всичко е наред. Той, поглеждайки своята кола, й споделил:  " Няма, няма, нищо няма, единствено номера натиснах! ".

" И дотук с възпитанието! Няма " извинете ", няма " скърбя ", а какво остава за " Добре ли сте, госпожо? ". Пазете се! Няма визия от образование и габаритите на личната си кола! ", възмутена е Кенарева.

Лили Тодорова споделя в мненията под поста за сходна обстановка, в която е попаднала.

" И на мен ми се случи преди година, бях в запушване и джипът зад мен спря в колата ми. Слезнах, а господинът ми сподели " Айде продължавай, нищо ти няма ". Казах му най-малко да се дръпне обратно, с цел да видя дали в действителност няма нищо. Ако не бързах за работа щях да извикам КАТ ", написа Тодорова.

" Ако имаше теглич откъм гърба, 100% щеше да слезе да гледа вредите си тоя субект ", разяснява различен консуматор на Facebook.



Снимки: Мая Кенарева
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР