Грозни сцени на агресия в училището в Меричлери, след скандал

...
Грозни сцени на агресия в училището в Меричлери, след скандал
Коментари Харесай

Майка удари шамар на учителка по математика в Хасковско

Грозни подиуми на експанзия в учебното заведение в Меричлери, след скандал в час по математика. Ученичка отказала да написа на дъската, държала се вулгарно и невъзпитано и заплашила учителката. Ситуацията излиза от надзор след огромното междучасие, когато идва майка й и удря пестник на учителката.

Свидетел на случката описа пред БТВ: „ Ученичката почнала да наскърбява и да заплашва колежката ми. Взе маркер и надраска дъската. След огромното междучасие майката нахлу в учебното заведение, взе една метла и потегли да атакува учителката. Удря й пестник и си потегля. Учителката седна на един стол и се разплака ".

Сега преподавателката по математика споделя, че се опасява да върви на работа, тъй като майката е нападателна и може още веднъж да я нападне. Майката на момичето е арестувана за 24 часа след случая по Указа за дребното безчинство. От учебното заведение показват, че майката и различен път е била нападателна към учителите. Ученичката пък е застрашена с последно предизвестие за изключване. Според бащата на ученичката, учителката е скубала момичето. „ За няма нищо, дамата няма да я бие ", споделя той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР