Гробарят Веселин Кузмов, който заедно със съпругата си Ели грабна

...
Гробарят Веселин Кузмов, който заедно със съпругата си Ели грабна
Коментари Харесай

СТРАШИЛИЩЕ: Гробарят от „Биг Брадър“ се обезобрази с ужасни татуси

Гробарят Веселин Кузмов, който дружно със брачната половинка си Ели сграбчи огромната премия от 200 000 лева преди 10 години, през днешния ден напряко плаши с типа си. Бившият съквартирант от тв шоуто наподобява на същинско чудовище. За това свидетелстват многочислените му фотоси в обществените мрежи, видя HotArena. 

Цялото тяло на Кузмов е нашарено с рисунки, а по лицето му има над 20 разнообразни изображения, най-вече черепи и странни знаци. Гробаря е изрисувал челото си с големи разперени крила, не е пожален даже носа му, на който има кръст. Той не крие, че злоупотребява с опиати, които очевидно го подтикват да се трансформира в хиперболизирано копие на Благо Джизъса.

Голямата облага в риалитито не донесе доста благополучие на семейство Кузмови. След финала на „ Биг брат фемили ” те се разделили, само че поделили по равно парите. Страстта на Веселин към шантавите рисунки датирала от дълго време, само че в началото имал татуси единствено на няколко места. След раздялата си с Ели някогашният съквартирант, прочут с буйния си манталитет и груби маниери, изпаднал в меланхолия. Веско стряскал комшии, познати и напълно непознати хора освен със странния си тип, само че и с държанието си. Гробарят постоянно си говорел самичък, а от жилището му се разнасяли викове и мощна метъл музика. Заради среднощните крясъци, няколко пъти съседите му се страхували, че в дома му става нещо ужасно и викали полиция. Униформените съставяли протокол и го предупреждавали, той се кротвал и след дни екшъните продължавали.

100-килограмовият ексцентрик шокирал с изявления, че обича гибелта и два пъти е бил „ пасажер ”. Според съседи на Гробаря, облагата му от „ Биг брат фемили ” била профукана за дрога и оргии с проститутки. Веднъж извикани в дома му ченгета заварили над 8 жрици вкупом!
За разлика от мъжа си, Ели Кузмова претърпя същинска трансформация и се опита да се възползва от своите 5 минути популярност. Пухкавата русокоска фрапантно се втали и се подложи на куп разкрасяващи процедури. Ели постави 840 кубика силикон в гърдите и промяна на устните. 

След раздялата си с някогашния си мъж, с който нямали брак, тя претърпя любовна спекулация с известния в ъндърграунда престъпник Пеньо Мангъров, който излежаваше присъда за обезчестяване. Блондинката се сближи с Азис около общата им обич към кучетата и даже се снима в негов клип. По-голямата част от нейния дял от облагата Ели употребила, с цел да върне остарели задължения и за пластични интервенции, написа " Уикенд "  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР