Гриша Ганчев се зарече да направи модерният стадион Българска армия

...
Гриша Ганчев се зарече да направи модерният стадион Българска армия
Коментари Харесай

Гриша Ганчев: Новият стадион на ЦСКА ще е готов за 21 месеца

Гриша Ганчев се зарече да направи модерният стадион " Българска войска " за 21 месеца. Съоръжението ще коства 45 млн. евро и би трябвало да бъде изцяло готово до края на 2024 година, в случай че страната съблюдава периодите и издаде всички нужни разрешителни следващата година, разгласи притежателят на ЦСКА и призна, че новата сцена е последната му цел. Бизнесменът разкри, че средствата ще бъдат обезпечени от него и от другия притежател на ЦСКА Юлиян Инджов. Ще се включи и сътрудник, който на този стадий е поискал да остане в загадка. Възвръщането на инвестицията е планувано за интервал от 15 години. Новият стадион ще е с потенциал 18 000 фенове - 15 000 седалки и 3000 места за правостоящи.

" Това е последната идея в моя трагичен животец, който съм имал до момента. Всъщност и най-голямата идея. Не желая да ощетим страната с този стадион, а да създадем взаимно с страната нещо хубаво. Държавата не е ангажирана с футболните клубове, само че най-малко да не пречи.

С всички сме се договорили. Няма да бъде отсечено нито едно дърво. Но по тази причина, че се мотахме толкоз време, в този момент ще ни коства 45 млн. евро. Преди планът бе за 30 милиона и нещо.

Идва нова вълна. Народът желае да му се случи нещо хубаво. Очаквам доста хубави неща от тези младежи. Диалогични са, начетени, способни ", разгласи Ганчев пред бТВ.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР