Гримът й се превърна в истинска сензация, след като целият

...
Гримът й се превърна в истинска сензация, след като целият
Коментари Харесай

Как да се гримирате като Меган Маркъл

Гримът й се трансформира в същинска сензация, откакто целият свят впери взор в него. А той в действителност изненада всички ни. Далеч от тежките техники за контуриране а ла „ Ким Кардашиян”, без кукленски мигли като съветска милионерска наследница, с устни естествени и без помен от опит за постигане размера на Джоли да вземем за пример. Да, става дума за сватбения грим на Меган Маркъл, която неотдавна се венча за принц Хари.

Гримът е дело на изкусния английски актьор Даниел Мартин и е луксозен. С естествеността си, елегантното наблягане на чертите на булката, ненатрапчивостта си. И най-много с проявлението на луничките на Меган – един обаятелен детайл, който между другото е и ужасно настоящ тренд за лятото.

 Благодарим ви за обичта! Хари и Меган на първата си изява пред аудитория като мъж и жена., Влюбени, на карета и невероятни! Getty

И по този начин – първото и най-важно нещо, което виждаме в грима на булката, е точно свежата й кожа. Гримьорът твърди, че е употребявал единствено коректор, с цел да изсветли зоната към очите. Освен него обаче, аз въпреки всичко можем да нанесем Вътрешни войски крем със супер лека текстура, който няма да направи нищо повече от това да подхрани кожата и да изравни една концепция общия звук.

След това слагаме коректор със междинна покривност в зоната към очите, в профил на нослето и устните и преливаме доста добре с нежния анонимен пръст и леко потупване.

 Благодарим ви за обичта! Хари и Меган на първата си изява пред аудитория като мъж и жена., Влюбени, на карета и невероятни! Getty

Време е за главният фокус от грима, а точно – очите. Даниел Мартин споделя, че е сложил с пухкава четка сив цвят по преносимия горен и низък клепач, като цветът е съсредоточен в коренчетата на миглите и избледнява нагоре.

След това е сложил няколко пласта серпантина по горните и долните мигли. Без извивачка, без екстеншъни, без изкуствени мигли.Веждите пък са подчертани с топъл колорит на прахообразен артикул за вежди, по тази причина и аз ще подчертая моите с подобен.

 Ексклузивни фрагменти от цялата сватбена гала на Хари и Меган Getty

А в този момент скулите – върху тях Меган има прасковен колорит руж с леки отражения. Устните са приключени с гальовен розов звук, който гримьорът е нанесъл с потупвания на пръст, с цел да придаде лек колорит, само че не и цялостна покривност.

И с цел да бъде приключена визията изцяло, ето я и тайната на сладурските лунички на Маркъл. И по-точно тайната по какъв начин ние можем да си ги създадем, в случай че нямаме по рождение. За задачата ще ни трябват два цвята кафяви моливи – един по-светъл и един по-тъмен, защото естествените петънца по кожата не са идентични, както знаем.

След това напълно повърхностно започваме да рисуваме точици по лицето, концентрирайки се в зоната на носа – по него и към него, по челото, доста са значими и точиците наоколо до контура на устните.

Правете ги несиметрични от двете страни, с друга величина и форми, с друг цвят. А до момента в който ги вършиме, леко потупвайте и размазвайте с пръст, с цел да не наподобяват безусловно като нарисувани точки, а като петънца, които се подават.

 Ексклузивни фрагменти от цялата сватбена гала на Хари и Меган Getty

Как да си извършите цялостна приключена грим визия като на Мегън Маркъл – вижте в новото видео на Наталия от Natali’s Beauty!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР