Грилът не е мъжка магия“, но е от онези мъжки“

...
Грилът не е мъжка магия“, но е от онези мъжки“
Коментари Харесай

5 вида брускети, с които да започнем идеалното грил парти

Грилът не е „ мъжка магия “, само че е от тези „ мъжки “ територии, към които малко дами са посягали. Ние, Момичетата от града, сме безстрашни и умерено се вписваме във всички функции, съпътстващи неделния грил. Но да си признаем, избираме да не сме тъкмо пред огъня или в случай че сме, то да не сме тъкмо към признака всеки грил – месото. Ако и вие обичате летните събирания навън и всичко вкусно, което ги съпровожда, лятната ни графа " Момичетата зад грила " е единствено за вас!

В нея, с поддръжката на , ще ви покажем образно какво похапваме и по какъв начин го подготвяме, като оставяме мъжете да вършат това, в което считат, че са най-хубави. Ние пък ще се погрижим за обичаните допълнения, за едно вкусно събиране към грила - предястия, разядки, салати, гарнитури, сосове, питиета... Няма да забравим и приятната атмосфера и даже дрескода за всяко едно уважаващо себе си грил празненство. Следвайте ни, най-хубавата и вкусна част от лятото занапред следва!

Всяко грил празненство стартира с нещо вкусно за похапване, нали? Бързо за подготвяне – да, само че не и „ бързата работа “, в случай че желаеме нещата да се случват, както заслужаваме. Лятото е малко, а свободните дни са най-ценни, тъй като са преброени. Сега обаче е моментът да не бързаме и да си организираме всеки момент от тях с готовност!



Където и да организираме нашето грил празненство, сигурно ще го стартираме уместно с брускети. Лесни за подготвяне, топли, запечени в едно ъгълче на грила, ухаещи на свеж зехтин и свеж босилек, брускетите са тъкмо това, което е нужно, с цел да изчакаме умерено главната част. С чаша прясна лимонада (с лимон и джинджифил) или с чаша изстудено просеко – вие решавате! От нас са 5-те оферти за брускети:

Брускети с мариновани чери домати, зехтин и чесън

За този тип са нужни чери доматчета (разрязани на половинки), които са авансово престояли половин час в марината от ½ ч.ч. балсамов оцет, 1 ч.л захар, щипка сол и 1 с.л зехтин. Доматите се пекат върху хартия във фурна или увити в пакет върху грила, до момента в който се карамелизират (около 20 минути). Прехвърлят се в купичка и се прибавя свеж босилек. Всяка филийка се натрива с свеж чесън, поръсва се с свеж зехтин и се приключва с готовите домати.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР