Грилът не е мъжка магия“, но е от онези мъжки“

...
Грилът не е мъжка магия“, но е от онези мъжки“
Коментари Харесай

5 аутфита за перфектното грил парти

Грилът не е „ мъжка магия “, само че е от тези „ мъжки “ територии, към които малко дами са посягали. Ние, Момичетата от града, сме безстрашни и умерено се вписваме във всички функции, съпътстващи неделния грил. Но да си признаем, избираме да не сме тъкмо пред огъня или в случай че сме, да не сме тъкмо към признака му – месото. Ако и вие обичате летните събирания навън и всичко вкусно, което ги съпровожда, нашата рубрика  " Момичетата зад грила "  е единствено за вас!

В нея, с поддръжката на , ви показваме нагледно какво похапваме и по какъв начин го подготвяме. А през днешния ден Поля Илиева от  ще ни покаже какво и как да облечем, с цел да бъдем зашеметяващо стилни на всяко грил празненство. 

Като младеж летата ми завършваха при баба – с помощ в градината и в събирането на реколтата от лозето. По-късно, към този момент като студентка, нормално използвах уикендите на август за подскачане до нашето море. А сега се пробвам да съвместявам и двете – планинските поляни и морския бряг. Винаги ще одобрявам топлите следобеди и на морето, и в планината, които се трансформират в прохладни вечери на открито, прекарани в добра компания и с вкусна храна . А когато сме си я сготвили сами, е още по-добре. Преди повече от месец ме попитаха какви биха били петте аутфита, които ще избера за съвършеното грил празненство... и ето ме изправена пред фешън проблем, върху който не съм разсъждавала досега.

Дa, фокусът на всяко грил празненство нормално е върху храната , която аз за по-сигурно  посвещавам в ръцете на Теодор , а от мен е извършването на покупки  – намирам всичко любимо в! Този път и изборът на облекла е в мои ръце.

Ще ви ги покажа, само че преди този момент не мога да не загатна по какъв начин стартира всичко…

И по този начин преди месец събрах нескромна селекция от рокли, къси панталонки и какво ли още не, грабнахме също свещи, чаши и всичко належащо за един безоблачен уикенд на село – заминавахме за вилата на Теодор. Да, но не напълно. Багажът беше претрупан още в петък сутринта, а концепцията ни беше да тръгнем след работа – това, което не бяхме планували обаче, беше високата температура, която съумях да кача стремглаво в петък по обяд. До вечерта летният вирус ме беше съборил изцяло и положението ми, меко казано, бе надалеч от това, което си представях. А аз си представях   – бягане по поляната, слънце в косите, цялостни чаши в ръцете и несъмнено, фотоси на съвършените аутфити.

Е, от време на време нещата не се случват по проект. И в това е цялата магия. В последните 15 дни пребивавам без напрежението на упованията, проведените задания и описи с места за навестяване или неща за правене. Така се стигна и до концепциите за облекло, които ще ви покажа – направени са по друго време и отразяват тъкмо настроението ми в съответния миг. Всеки аутфит от тази селекция е подобаващ за градинско празненство, според от мотива, мястото и тематиката, а също и персоналния жанр. Да започваме! 

1. Стилно градинско празненство в пространно имение

Все още никой не ме е поканил на сходно, само че това не пречи да си представям по какъв начин би могло да наподобява, нали? За задачата съм избрала свободна рокля от лен, с която ще се чувствате добре и навръх мястото си. Обувките и чантата са в по този начин обичаното ми жълто този сезон, а височината на токчетата е напълно допустима – 4 см.



2. Бохо пикник на поляната

Съвсем неотдавна Биби от Girls We Are сподели своята визия за, която е …ами, сбъдната фантазия! Имах шанса да се причисля към нейния пикник и ми се желае всяко празненство да е като нейното! Забележете, че и аутфитът, който съм избрала за задачата, е в земни тонове. Роклята, с която съм на този кадър, се закопчава напълно начело и е доста комфортна, също така е на райе, а както знаем райето е постоянно, тъй че няма да сбъркате с избора си.:)



И още хрумвания за аутфит за грил празненството...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР