Григор Димитров вече тренира усилено за началото на сезона на

...
Григор Димитров вече тренира усилено за началото на сезона на
Коментари Харесай

Григор тренира в академията на Рикардо Пиати


Григор Димитров към този момент тренира интензивно за началото на сезона на клей. След близо едномесечния престой в Съединени американски щати българинът се прибра в Европа, където тренира на алено.

В събота някогашният №3 в света бе в академията на Рикардо Пиати, където организира занятие с млади гении от школата на известния италиански експерт.

Piatti Tennis Center се намира в Бордигера, единствено на 20 минути от вкъщи на Григор в Монте Карло. Това е и повода той постоянно да отскача до там за тренировки.

За Димитров клей сезонът ще започва обичайно на Мастърса в Княжеството, където през предходната година победи Ян-Ленард Щруф и Жереми Шарди преди да загуби от Рафаел Надал в трети кръг след 1-6, 1-6. Това бяха две от общо трите му победи по време на сезона на алено, който е и превъзходен късмет за напредък в ранглистата, в която сега е 29-и.

Григор е декларирал и присъединяване в шампионата на двойки в Монте Карло дружно с положителния си другар Давид Гофен, само че двамата са едвам 11-и измежду запасите все още.

След това за него следва присъединяване на АТР 500 шампионата в Барселона и на Мастърсите в Мадрид и Рим.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР