Григор Димитров ще участва в турнира от сериите ATP 500

...
Григор Димитров ще участва в турнира от сериите ATP 500
Коментари Харесай

Австрия: Горди и развълнувани сме да посрещнем отново Григор Димитров

Григор Димитров ще взе участие в шампионата от сериите ATP 500 във Виена, който ще се организира от 26 октомври до 1 ноември. Това оповестиха уредниците на Erste Bank Open в обществените мрежи, като приветстваха първата ни ракета.

„ Страхотният Григор във Виена. Горди сме, а също и разчувствани да посрещнем Григор Димитров още веднъж във Виена тази година. 29-годишният тенисист от България сега е квалифициран от Андре Агаси и към този момент в кариерата си има 3653 аса! Кой от вас още е разчувствуван? “, гласи известието на уредниците в австрийската столица.

Надпреварата е специфична за топ тенисиста ни, който предходната година записа своя триумф №300 в тура точно там. Носителят на осем ATP трофеи вкара под 50% от началните си удари, само че все пак преодоля съпротивата на Дамир Джумхур на старта във Виена в два сета – 6-3 7-5. След това Димитров отпадна след проваляне от Матео Беретини.

Григор ще играе за трети път в шампионата. През 2018 бе първото му присъединяване, а тогава загуби на старта от Михаил Кукушкин.

Българинът се отхвърли от желанието си да взе участие на шампионата от веригата ATP 500 в Санкт Петербург, който стартира в понеделник (12 октомври). Следващата му конкуренция в календара е тази в Антверпен, която стартира на 19 октомври.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР