Григор Димитров ще се възстановява поне три седмици от контузията

...
Григор Димитров ще се възстановява поне три седмици от контузията
Коментари Харесай

Григор Димитров ще почива поне три седмици

Григор Димитров ще се възвръща най-малко три седмици от травмата в кръста, получена по време на 1/4-финала от Откритото състезание на Австралия. Миналия вторник българският топтенисист (№17 в света) поведе със сет против Аслан Карацев, само че поради обострени болки в гърба и краката отстъпи с 6:2, 4:6, 1:6, 2:6 пред съветския квалификант.

Първоначално се смяташе, че 29-годишният хасковлия може да се завърне на корта напълно скоро. Той получи " уайлд кард " за шампионата от категория " АТР 250 " в Сингапур тази седмица, само че в последния миг отхвърли поканата от уредниците и отпътува за Съединени американски щати.

В момента Григор е на отмора в Маями дружно с новата си половинка Лолита Османова. Очаква се в щата Флорида да дойде и персоналният му треньор Данте Ботини и там българинът вероятно да възобнови подготвителния развой в първите седмици на март.

Следващото планувано присъединяване на Димитров е в конкуренцията от категория " АТР 500 " в Акапулко (Мекс) от 15 до 21 март. След това по график би трябвало да се организира първият за годината шампионат от сериите " Мастърс " - в Маями (24 март - 4 април).
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР