Григор Димитров ще играе с квалификант в I кръг на

...
Григор Димитров ще играе с квалификант в I кръг на
Коментари Харесай

Квалификант ще е първият съперник на Димитров във Виена

Григор Димитров ще играе с квалификант в I кръг на тенис шампионата във Виена, отреди жребият за главната скица на конкуренцията от категория " АТР 500 ". Конкретният противник на 31-годишния хасковлията ще стане прочут след края на пресявките довечера, а същинската фаза в австрийската столица ще се организира през идната седмица (24-30 октомври).

След като се смъкна до 32-ро място в международната класация, първата ни ракета остана отвън поставените в шампионата. Така още във II кръг Димитров може да се изправи против №3 в схемата Андрей Рубльов или Диего Шварцман.

Любопитното е, че българинът и руснакът играха между тях и на шоу шампионата " Ред Бул Баслайн " във Виена в петък вечер, когато нашият тенисист завоюва дуела във формат 2 от 3 тайбрека. За Григор е пето следващо присъединяване в зала " Вийнер Щатхале ". Миналата година той загуби на старта от Стефанос Циципас, а най-хубавото му достижение е 1/4-финал от 2020 година

Другият подложен в четвъртинката на Димитров тази година е №7 Камерън Нори, който е евентуалният му съперник на 1/4-финалите. Водач на схемата е международният №4 Даниил Медведев, а под №2 е подложен Циципас. Руснакът стартира с мач против грузинеца Николоз Басилашвили, гъркът - против представителя на домакините Денис Новак.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР