Григор Димитров се завръща на турнира в Пекин, където през

...
Григор Димитров се завръща на турнира в Пекин, където през
Коментари Харесай

Григор амбициран да постигне две основни неща

Григор Димитров се завръща на шампионата в Пекин, където през предишния сезон направи чудесно показване и малко не му доближи на финала против Анди Мъри. Първата ни ракета започва на следващия ден в конкуренцията с мач против Дамир Джумхур от Босна и Херцеговина. Българинът е подложен под №3 в схемата. 

Димитров съобщи, че няма самообладание още веднъж да играе тенис в спортна конюнктура след близо месец пауза сред участията му в US Open и в Пекин. 

Пред уеб страницата на АТР хасковлията изрази упоритостите си да стигне до финала, само че този път се надява да успее да завоюва купата. Българинът напомни и другата си огромна цел - присъединяване на финалния Мастърс в Лондон, което в никакъв случай до момента не му се е случвало. 

" През седмицата упражнявах доста зле. Въобще не се усещах добре, само че почнех ли да играя мач, всичко се променяше по някаква причина. Играех толкоз добре във всеки мач и малко по малко стигнах до финала. Нямам самообладание още веднъж да играя добър тенис ", разяснява Григор. 

Първата ни ракета завоюва и първа Мастърс купа в кариерата си през годината и по този мотив съобщи: " Винаги може и по-добре. Бих желал да печеля още един-два шампионата до края на сезона. Искам да завърша годината добре, постоянно съм го желал. В момента обаче просто съм благополучен от метода, по който се усещам, по който играя. Най-важното е да остана здрав и пресен до края. "

Григор още веднъж поговори и за огромната си цел - място на финалния Мастърс в Лондон. " Това е като премия, която получаваш в края на годината. Никога до момента не съм го реализирал и значи доста за мен. За всеки състезател да има опцията да се състезава на тази сцена в края на ноември би било особено. Има обаче още шампионати и всичко може да се случи. Сигурно е, че ще дам най-хубавото от себе си. “

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР