Григор Димитров се класира с лекота за II кръг на

...
Григор Димитров се класира с лекота за II кръг на
Коментари Харесай

Димитров разгроми италианец на старта на "Мастърс" в Рим

Григор Димитров се класира с лекост за II кръг на шампионата от сериите " Мастърс " по тенис в Рим (Ит, €3,47 млн.). В I кръг на клей конкуренцията поставеният под №15 българин съкруши представителя на домакините Джанлука Магер със 7:5, 6:1.

Играта вървеше равностойно до заключителните разигравания в I сет, в който Григор изпитваше съществени компликации при личен сервис. Бившият №3 в света поведе рано с пробив, само че разреши на италианеца да направи рибрейк и трябваше да чака до 12-ия гейм, с цел да се възползва от идната си опция да пробие подаването на Магер, а с това и да поведе с 1-0.

Във втората част Димитров влезе в нов темп на игра и с три бързи брейка предреши изхода на дуела, повеждайки с 5:0. Противникът му съумя да вземе сервиса си чак в 6-ия гейм, с което единствено направи разгромната разлика не чак толкоз унизителна.

Съперник на първата ракета на България (№22 в света) във II кръг в Рим ще бъде спечелилият от идния на следващия ден дуел сред Йошихито Нишиока (Яп) и Миомир Кецманович (Сър).
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР