Григор Димитров остана много далеч от най-доброто си ниво на

...
Григор Димитров остана много далеч от най-доброто си ниво на
Коментари Харесай

Форхенд по правата в движение? Няма проблеми за Григор Димитров

Григор Димитров остана доста надалеч от най-хубавото си равнище на игра по време на откриващия си конфликт от Мастърса в Рим, само че първата ни ракета въобще нямаше потребност да бъде даже близо до него, с цел да надиграе квалификанта Брандън Накашима. Българинът обаче ще би трябвало съществено да увеличи нивото си, в случай че желае да има действителен късмет за победа в идващия кръг, където го чака международния номер пет Стефанос Циципас.

Гъркът към този момент победи родния ни представител в две следващи седмици, като не му отпусна нито сет в тези мачове и несъмнено Димитров ще има потребност от особено показване, което да го изведе до сензационна победа. Все отново хасковлията не пропусна да покаже магията си и през днешния ден, откакто подвигна трибуните на крайници със своето осъществяване запазена марка, а точно форхенд по правата в придвижване.

Въпросната точка се разигра в средата на втория сет, когато нашия съотечественик беше почнал да губи почва под краката си и допускаше неточности от съвсем всяка една позиция. Тези условия разрешиха на Накашима да върне пробива си закъснение и американецът изглеждаше подготвен да изравни геймовете, само че тогава родният ни представител доближи до един съвсем неспасяем противоположен диагонал на съперника и за следващ път осъществя уинър от тази своя толкоз обичана позиция.

HOT DAMN,
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР