Григор Димитров демонстрира много силна форма от началото на азиатското

...
Григор Димитров демонстрира много силна форма от началото на азиатското
Коментари Харесай

Програмата в Шанхай: Ето кога ще стартира суперсблъсъка между Григор и Алкарас

Григор Димитров показва доста мощна форма от началото на азиатското турне и справедливо се класира за 1/8-финалите в Шанхай, записвайки поредни победи на трети следващ шампионат. Най-добрият български тенисист даде сериозна поръчка, откакто през вчерашния ден надигра 13-ия подложен Карен Хачанов, само че на следващия ден му поредстои да срещне един още по-корав противник, тъй като го чака конфликт с лидера в главната скица - Карлос Алкарас.

Досега Димитров е изгубил всеки един от трите си мача с досегашния номер едно, като не е печелил нито един сет против него, единствено че се показва по-добре във всеки идващ конфликт и няма по какъв начин да бъде отписван предвид на отличната форма, в която се намира все още.

Алкарас пък имаше доста тежка борба с Даниел Еванс и също трябваше да покаже тенис от най-висока класа, с цел да надвие първенеца от Вашингтон, тъй че привидно ни чака да следим ужасно шоу, а домакините предстоящо са сложили конфликта сред двамата във вечерната сесия.

Срещата сред Григор и топ поставения ще започва малко след 13:30 часа българско време и още веднъж ще имате опцията да я наблюдавате на линковете в нашия уебсайт.

Програмата за сряда в Шанхай (започват не преди 07:30 часа)

1. Николас Джари - Диего Шварцман 

2. Уго Юмбер - Джей Джей Уулд

3. Григор Димитров - Карлос Алкарас (не преди 13:30 часа)

4. Томи Пол - Андрей Рубльов

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР