Грешки в грима, които ни състаряват. Понякога в стремежа си

...
Грешки в грима, които ни състаряват. Понякога в стремежа си
Коментари Харесай

Грешки в грима, които ни състаряват

Грешки в грима, които ни състаряват. Понякога в устрема си да изглеждаме добре, вършим някои основни неточности в грима, които ни състаряват.

Ето кои техники и артикули за грим е най-добре да се заобикалят:

  1. Не нанасяйте черен молив под долните мигли. Вместо това използвайте меко кафяво или сиво.
  2. Не забравяйте да предпазите откритите елементи на тялото (шия, деколте, ръце) със SPF крем. Зачервяването, беленето и преждевременните бръчки няма да създадат никоя жена по-млада.
  3. Не използвайте прекомерно тъмни или ярки червила – те ще привлекат вниманието към бръчките към устата. Алтернатива е червилото, малко по-ярко от вашия личен цвят на устните, молив и компактен емайл за устни (със същия нюанс).
  4. Не желаете да изглеждате по-възрастни? Запомнете: гримът с доста руж не е алтернатива за вас. Използвайте бронзант и го нанесете по линията на косата и по долната част на челюстта, А върху “ябълките ” на бузите разнесете капка кремав руж.
  5. Нанесете блестящи сенки единствено върху вътрешния ъгъл на окото – отразяващи частици могат да подчертаят бръчките. Вашият вид е сенки с матово покритие.
  6. Изберете верния крем за лице, който ще попие добре и ще овлажни кожата, без да оставя лоен филм върху нея. В този случай гримирането ще бъде по-лесно.
  7. Дайте желание на естествения грим, използвайте неутрални нюанси – прекомерно яркият грим на очите, устните или веждите може да не работи във ваша изгода.

 

Как вярно да премахнете грима към очите

 

Източник: mediata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР