Гръцкото правителство удължи безсрочно националните мерки за блокиране, но магазините

...
Гръцкото правителство удължи безсрочно националните мерки за блокиране, но магазините
Коментари Харесай

В Гърция отварят моловете

Гръцкото държавно управление удължи безсрочно националните ограничения за блокиране, само че магазините и огромните търговски центрове отворят още веднъж в понеделник със строги ограничавания за влизане, написа електронното издание на атинския всекидневник Kathimerini.
Началникът на гражданската отбрана Никос Хардалиас съобщи по-рано, че нощният полицейски час, рестриктивните мерки за вътрешни пътувания и заповедите за престой вкъщи ще останат в действие след първото им налагане при започване на ноември.
 Гърция става парадайс за цифровите номади Гърция става парадайс за " цифровите номади "
Гърция може да бъде идеална дестинация за доста от така наречен „ дигиталнии номади “, в случай че нейната инфраструктура е приемлива,...
Търговските магазини, затворени от 3 януари, ще отворят още веднъж с стеснен вход и за клиенти, които са попълнили вести за позволение да изоставен домовете си, които нормално се дават посредством известие на мобилен телефон.
Затварянето беше наложено на 7 ноември в границите на напъните за ограничение на разпространяването на , които започнаха да дават резултати едвам в последните седмици.
В изявление в Народното събрание преди обявлението в петък министър председателят Кириакос Мицотакис съобщи, че всеки месец блокирането коства на гръцката стопанска система повече от 3 милиарда евро.
Основните учебни заведения и детските градини отвориха порти предходната седмица, само че уроците в гимназията се организират единствено онлайн.
 35 милиарда евро загуби за гръцкия бизнес 35 милиарда евро загуби за гръцкия бизнес
Всички гръцки компании, освен тези, които са били принудени да затворят по време на блокирането поради ковид, са претърпели за...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР