Гръцкият външен министър говори за всички аспекти на гръцката външна

...
Гръцкият външен министър говори за всички аспекти на гръцката външна
Коментари Харесай

Гърция: Турция на 21 век – антидемократичност, ревизионизъм и неоосмански ислямизъм

Гръцкият външен министър приказва за всички аспекти на гръцката външна политика, постигнатото досега, идващите проекти и в резюме загатна за съседството на Гърция.
" Що се отнася до района на нашето директно съседство, ние разпространяваме и поддържаме европейската вероятност на въз основа на солунската самодейност и съответните условия, " сподели Дендиас.
 Принуждава ли Гърция мигрантите да се връщат към Турция? Принуждава ли Гърция мигрантите да се връщат към Турция?
В ранните часове в неделя в края на ноември 16-годишният Джънси Кимбенга се опитал да доближи за трети път до Европа. Той бил в един о...
Позовавайки се на връзките със Съединени американски щати, гръцкият външен министър съобщи, че са имали сполучливо съдействие с отиващия си държавен секретар и акцентира, че сегашните позиции на новоизбрания президент на Съединени американски щати Джо Байдън по въпроси от гръцки интерес, както и оповестената администрация, „ дават право за още по-оптимистични вероятности на гръцко-американските връзки. "
Говорейки за Турция, той още веднъж акцентира, че Гърция желае добросъседски връзки, учредени на цялостно ценене на интернационалното право, само че " турското държавно управление би трябвало да потвърди на процедура, че поддържа разговора в границите на интернационалното право и че този избор би трябвало да има последователност ".
„ Заключваме освен ние, само че и възходящата част от интернационалната общественост, че Турция през 21 век се трансформира коренно. Национализмът оживява, той към този момент е комбиниран със мощен ревизионизъм, със мощен неоосмански ислямизъм, с ясно отклоняване от западните полезности като демокрацията, правата на индивида и зачитането на върховенството на закона “, сподели Дендиас.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР